CURSET D’ANAR AMB MOTO A PLANETA MAGIC GARROTXA

Ja estan obertes les places pels pròxims cursos, per reservar la teva cal que truquis al telèfon de l’escola: 635953708 o envia un correu electrònic a motoclubamicsdelmotor@gmail.com

L’escola d’anar amb moto per nens és un projecte de Moto club d’amics del motor de Catalunya amb la col•laboració del pilot Albert Bas i Dani Soler, que s’encarreguen de preparar els nostres pilots.

Ja fa molts anys que l’Albert Bas, molt conegut a Catalunya, “remena” els vehicles de dues rodes. La seva passió pels vehicles a motor el va portar fa més de cinc anys a impulsar una activitat diferent i innovadora, l’escola per nens. Els cursos són pràctics i teòrics en una aula. Tenim preparat els pròxims cursos per la temporada 2020. En Dani Soler està preparant uns cursos especialitzats en pistes americanes, no us perdeu els seus cursos!

La Kids School és per a qualsevol nen / a a partir de 3 anys.
L’únic requisit és que sàpiga rodar amb bicicleta sense l’ajuda d’un adult.

L’ideal és que el nen tingui la seva pròpia Kids perquè pugui progressar més ràpid però totes les nostres Kids School posseeixen d’un nombre limitat de Kids que es posaran a disposició dels alumnes que no portin la seva pròpia moto.

Visita aquí tu concesionario más cercano.

Troba el teu Kids School, consulta els preus i fes la reserva.
Si no disposa d’equipació de moto ha de portar pantalons texans i sabatilles de muntanya / esportives. La majoria de centres disposen d’equipació bàsica que podrà facilitar als nens en cas de ser necessari (consultar disponibilitat i característiques en cada Kids School al mapa).